BejelentésRégi Pénzek, Bankjegyek, Numizmatika
Minden ami fizetőeszköz

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Sziasztok!


2008.08.19.


A honlapom megpróbálja bemutatni Magyarország és az Osztrák Magyar monarchia pénzeit az 1780-as évektől. Mária Terézia, Ferenc József majd a korona és a pengő időszakot és persze a forintokat napjainkig.A bemutatást a meglévő gyűjteményemre alapozom, tehát nem teljes a bemutatás. Próbálok minél érdekesebb dolgokat feltenni a honlapra, ahogy időm engedi. Sajnos eddig hanyagoltam a szerkesztést de ismételten van egy kis szabad időm és újra szerkesztgetem.


2009.05.26.
Ma feltettem az Osztrák Magyar Monarchia papírpénzeit és a Magyar fillér és korona sort.


2009.05.31.
A forintok is fent vannak.


2009.06.02. ma kész lettek a papírpénzek, és feltettem érdekességként Magyarország címerének történetét.


2009.06.06. ma felraktam Magyarország uralkodóinak listáját, betűjelzéseket és az ország, pénz, váltópénzeket. Az üzenőfalon várom a negatív és pozitív kritikákat és ötleteket. Előre is köszi. Köszi mindenkinek aki megnézte a honlapot.


2009.06.13. ma a forgalmi papírpénzek egy része is fel lett rakva. Örömmel látom hogy ahogy fejlődik a honlap egyre több a látogató. Várom továbbra is az észrevételeket, ötleteket, kritikákat. Segítsetek fejleszteni a honlapot. Előre is köszönöm.Cool


2009.06.15. ma felraktam azokat a pengőket és forintokat is amik nekem nincsenek meg. És a honlapnak új stílust alakítottam ki jobban elkülönülnek a dolgok és szebb lett. Remélem mindenkinek tetszik majd.


2009.06.16. tettem fel egy űrlapot a főoldalra most már mindenki tud üzenni és véleményt nyilvánítani. A negatív véleményeket is várom és ha tudok változtatok a negatív dolgokon. Előre is köszi mindenkinek.


2009.06.19. ma feltettem a bankjegyek tartásfokát és linkeket helyeztem el a honlapon hogy még gazdagabb legyen az oldal.


2009.06.25. ma befejeztem Magyarország fémpénz történetét és egy két linket is beszúrtam hogy gazdagabb és érdekesebb legyen a honlap. Remélem tetszeni fog mindenkinek. Lassan de biztosan csinálgatom ahogy időm engedi.


2009.06.28. ma kész lettek a koronák 1918-1926. Nem teljes de sok verzió létezik és elég ritkák is és nem sok információval rendelkezem róluk, de amint valamit megtudok felteszem a honlapra.


2009.06.29. ma feltettem Magyarország pénzverdéit érdekesség képen, a fémpénzek tisztításával kapcsolatban pár dolgot és a Magyar papírpénz történetét. Remélem elnyeri mindenki tetszését. Ja és persze továbbra is teszek ide - oda linkeket is. Jó szórakozást a nézegetéshez.


2009.06.30. Ma elkezdtem feltölteni a fémpénzeket is. Ez egy kicsit lassabban halad mert be is kell szkennelni a pénzeket. De igyekszem ezt is mihamarabb megcsinálni.


2009.07.04. Ma kész lettem I. Ferenc, V. Ferdinánd és Ferenc József pénzeivel amik nekem meg vannak. És ismét színesítettem az oldalt linkekkel.


2009.07.07. ma új külsőt kapott a honlap remélem ez is tetszeni fog mindenkinek. Jó nézelődést és hasznos időtöltést kívánok. Továbbra is várom a véleményeket.


2009.07.08. fent van Horthy pénzei, Nemzeti főtanács és a Köztársasági pénzek. Még egy két dolog hiányzik ide is de idővel pótolom. A Népköztársaság és a Köztársaság pénzeit is feltettem.


2009.07.23.kis "szünet" nyaralás után ismét szerkesztem tovább a honlapot. Ma feltettem a forgalmi sort és érdekesség képen emlékpénzeket sajna ebből csak ennyi van meg. De ha lesz akkor bővítem a sort. Feltettem még 1 Károly Róbert és 1 Zsigmond pénzt is. Továbbra is várom a negatív pozitív visszajelzéseket. Jó böngészést kívánok mindenkinek. Szép napot.


2009.07.24. ma indítottam egy oldalt Pénzdetektív néven ahová olyan pénzek kerülnek amiről nem tudom hogy milyen. Segítséget várok mindenkitől és persze képeket is pénzekről hogy kiderítsük milyen lehet. Ez az oldal csak akkor működik ha mindenki hozzászól. Ha csak tipped van azt is szívesen várom. Köszi szépen.


2009.07.25. Ma kész lettem a hasznos dolgoknál az ország pénz váltópénznél linkeket tettem minden országhoz és pénzhez. Így meg lehet nézni az országot és a pénzét a Wikipédián. Jó szórakozást hozzá.


2009.07.26. Ma kiegészítettem Ferenc József pénzeit az osztrák típusokkal. Frissítettem a magyar uralkodók listáját is egy - két linkkel. És ha már ennyire benne vagyok feltettem a linkeket a betűjelzések -hez is.Cool


2009.07.28. ma feltettem az elmaradt 1 illetve 2 pengőst is. Természetesen ma is kisebb - nagyobb dolgokat alakítottam szépítettem a honlapon. Sajnálattal látom hogy senki nem akar segíteni nekem a pénzdetektív oldalon. Remélem azért valaki csak lesz aki segít. Előre is köszi.


2009.08.04. mostanában kicsit lustább vagyok a honlap szerkesztésével. Nem akar senki segíteni pedig örömmel fogadom a negatív dolgokat is. Senki nem segít a pénzdetektív oldalon sem sajnos. Várom a hozzászólásokat a honlaphoz és a pénzdetektív oldalhoz is. Utóbbihoz szívesen fogadok képeket is pénzekről és megpróbáljuk megfejteni hogy milyen pénz lehet. A honlap látogatottsága elég jó de sajna még nem kaptam plusz oldalakat így nem tudom hogy hogy folytassam az oldalt. Erre is várom a véleményeket. Mi hiányzik az oldalról? Mit tegyek még fel? Hogyan tovább?? Előre is köszönök mindent segítséget.


2009.09.07. kis pihi után újult erővel vágok bele a honlap szerkesztésébe. Ma elkezdem feltenni a környező országok pénzeit, kezdem a hozzám legközelebbivel Romániával és haladok szépen körbe. Remélem elnyeri tetszéseteket. Nézzétek minél többen a honlapot, hogy tovább szerkeszthessem a lapot mert most egy kis hely hiánnyal küszködöm.


2009.09.20 Ma kész lettem Románia pénzeivel következik Jugoszlávia és utódállamai.


2009.09.24- Elkezdtem feltenni Jugoszlávia fém és papírpénzeit. Lassan de biztosan halad ahogy időm engedi csinálgatom.


2009.10.29. Ma feltettem Jugoszlávia fém és papírpénzeit, amik felfértek. Sajnos elfogyott az összes oldalam amit szerkeszthettem mind felhasználtam. Most már csak a látogatottságon múlik minden amire nem lehet panaszom. Ezt köszönöm mindenkinek. Ez idő alatt míg nem növekszik az oldalmennyiség a meglévő oldalakat fejlesztgetem majd még több információt próbálok megosztani Veletek.Ha valaki segítene bármiben (ötlet, képek, információ) szívesen várom. Továbbra is várom a negatív és pozitív észrevételeket, a pénzdetektív oldalon a hozzászólásokat.


2010.03.20. Ma feltettem 7 db emlékérmét ezeket nem rég szereztem be remélem sokan megnézitek. Ha lesz még hasonló azokat is közzé teszem. Sajna oldalt még nem kaptam így a meglévőket szépítgetem. A pénzdetektív oldalt is nézzétek ott is van új pénz felrakva. Várom a hozzászólásokat.


2010.04.09. Ma újra regisztráltam a honlapon és ismét van 50 oldalam. A menüben Európa fémpénzei menüpont alatt találhatjátok meg az új honlaprészt. Ma feltettem Belgium, Bosznia Hercegovina, Csehszlovákia, Csehország és Szlovákia fémpénzeit amik megvannak nekem. Meg áthelyeztem Jugoszlávia fémpénzeit. Remélem sok érdekességgel tudok majd szolgálni. Nekem jó időtöltés megosztani mindenkivel a gyűjteményem darabjait. Kellemes időtöltést.


2010.04.12. Ma ismét tettem fel pénzeket a pénzdetektív oldalra. Köszönet Pistának beindult az az oldal. Meghatározásra kerültek az általam nem ismert pénzek. Közben tovább szerkesztem az Európa fémpénzei oldalt is. Remélem mindenki talál rajta hasznos információt.


2010.09.24. A mai napon feltettem Európa országainak fémpénzeit. Most már csak az adatokat kell megírni és fejleszthetem tovább a honlapot Európa országainak papírpénzeivel.


2010.09.28. Feltettem Európa országainak papírpénzeit is. Igaz még csak a képek vannak fent de ahogy időm engedi és kedvem is lesz csinálgatom folyamatosan. A képek nem minden esetben a gyűjteményem darabját ábrázolja, tehát nem minden darabom hajtatlan:).Most rendbe rakom Európa fém és papírpénzeit és csak aztán vágok bele a többibe.


2010.09.30. Ma új arculatot készítettem az oldalaknak így remélem jobban áttekinthető lesz és egy csomó helyem is felszabadult ami nem mellékes.


2010.10.22. Ma feltettem Afrika fém és papírpénzeit amik meg vannak nekem.Remélem sok hasznos információval szolgálok majd ezekről a pénzekről.


2011.01.12. Ebben az évben is tovább fejlesztem a honlapot. Ma a Hasznos információk menüpont alatt összesítettem az eddig feltett információkat. A honlap folyamatosan változik, fejlődik.


2011.01.18. Ma ismét szépítgettem a honlapom. Kész lettek a magyar papírpénzek! Ha a képekre kattintunk nagyobb méretben megtekinthetők a bankjegyek. Majd ahogy időm lesz megcsinálom a külföldi papírpénzeknél is.


2011.01.20. Ma kész lett Afrika országainak papírpénzei. A képekre kattintva meg lehet nézni nagyban a bankjegyek képeit. Meg pár információt is írtam a bankjegyekről.


2011.01.24. Ma kész lettem Amerika papírpénzeivel. Ha a képre kattintasz nagyban nézheted meg.Az információkat majd később teszem fel.


2011.02.26. Ma ismét kicsit módosítottam a honlap kinézetén. Új képet töltöttem fel a fejléchez. És új formában szerkesztem tovább a külföldi pénzeket. Sajnos még van egy két funkció ami egy darabig nem lesz elérhető. De ahogy van időm javítom a hibákat. Remélem mindenkinek tetszeni fog az új külalak.


2011.02.27. kijavítottam a hibákat, már csak Amerika papírpénzeinek a linkje nem működik. Azt majd legközelebb javítom ki. Ahogy időm engedi fejlesztem az oldalakat. Várom továbbra is a hozzászólásokat, negatív, pozitív véleményeket. Szívesen fogadok minden segítő kritikát, információt. Email: money81@citromail.hu Előre is köszönöm.


2011.08.28. Ismét elkezdtem szerkesztgetni a honlapot. Az eddig feltett pénzek adatait egészítettem ki. Ahogy lesz időm csinálgatom. De mostanában érmetartókat is készítek.


2011.08.31. A mai napon a hasznos információk menühöz tettem fel érdekes információkat. A korona és a pengőérték törvénycikkét tettem fel. Remélem ezzel is színesebb érdekesebb lett a honlap. És sok hasznos információval szolgáltam.


2011.09.02. Ma sok hasznos információval bővítettem Európa fém és papírpénzei linket. Évszámokat, darabszámot, méretet és sok egyéb hasznos információt tettem fel egész Jugoszláviáig. Legközelebb onnan folytatom majd.


2011.11.15. Európa fém és papírpénzei sok hasznos információval bővült már egész Moldováig. Lassan de biztosan töltöm fel a többit is.


2011.11.30. Európa fém és papírpénzeit bővítettem sok új információval már egész Portugáliáig kész.


2012.01.21. Ma elkezdtem kijavítani az oldalt. A szóközöket hogy rend legyen az oldalon. Kicsit sokáig fog tartani de igyekszem minél hamarabb megcsinálni.


2012.01.22. Ma elég jól haladtam de még sok a teendő. De újra kezd olvasható és rendezett lenni az oldal. Ahogy időm engedi csinálom. Ha kész lesz folytatom a feltöltéseket.


2012.01.29. Egy nagyon hosszú hét után ismét olvasható a honlap minden egyes oldala. Sok munka volt de megérte. Ezek után újult erővel szerkesztem, szépítem az oldalt. Ha valahol hibát találtok jelezzétek és már javítom is. Előre is köszi.


2012.02.19. Ma elkezdtem feltenni Ázsia papírpénzeit.


2012.02.20. Ma befejeztem Ázsia papírpénzeinek felrakását. Folytatom majd a fémpénzekkel.


2012.09.08-10. A napokban feltettem Ázsia fémpénzeit, nem mind de lassan haladok vele. Illetve a honlapomnak lett egy új oldala a Törvények, ahol megtalálhatók a koronára, illetve a pengőre vonatkozó törvények. Próbálok sok érdekességet feltenni, ahogy időm engedi. Kellemes időtöltést jó olvasgatást.


2013.02.08. A mai napon összegeztem, hogy mit kell pótolni a honlapomon. Lassan ahogy időm lesz fejlesztgetem.


2013.02.27. A mai napon feltettem Amerika 50 államának a 25 centesét ami nekem meg van.


2013.03.01. A mai nappal új külsőt alakítottam ki egyenlőre a Magyar fémpénzek I. Ferenc oldalon és a Magyar fémpénzek Ferenc József oldalon. De folyamatosan minden oldalon az új külső lesz látható. Várom a véleményeket az új külsővel kapcsolatban, és várom az ötleteket is. Jó nézelődést.


2013.03.02. - 2013.03.05. Az elmúlt napokban továbbra is fejlesztettem a honlapom. Táblázatokat továbbra is töltöm fel adatokkal és minden oldalon táblázatba rendezem a pénzeket.


2013.03.11. A mai napom megcsináltam Magyarország papírpénzei közül a Vöröshadsereg pénzeit. Táblázatba rendeztem remélem áttekinthető lett.


2013.03.12. A mai napon tovább folytattam a táblázat szerkesztést és kész lettem az Osztrák - Magyar monarchia, Magyar papírpénzek Koronák oldallal, és félig a Magyar papírpénzek Pengők oldallal.


2013.07.25. ma feltettem egy fordító programot, hogy ezzel is segítsem a külföldi látogatóimat. Remélem hasznos lesz és még többen megnézik az oldalam. Várom a hozzászólásokat, ötleteket az oldalhoz. Kellemes időtöltést, jó gyűjtögetést.


Továbbra is várom a régi és új látogatókat, hozzászólásokat az új arculatról meg mindenről.


Köszi mindenkinek aki megnézi, megnézte a honlapom.


Szép napot!!!100 forintFree Tom MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.comlátogató olvassa a lapot.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!